Rental
fietsverhuurAls pas opgestarte verhuurlocatie biedt Granny Gears nu ook de mogelijkheid om de prachtige omgeving van Blankenberge te verkennen op een van onze degelijke elektrische fietsen van het gerenommeerde merk Giant.


Naast het verkopen van een divers aanbod aan hoogwaardige fietsen, begrijpen we bij Granny Gears het belang van flexibiliteit en gemak voor bezoekers die de omgeving willen verkennen. Of je nu een ontspannen rit langs de kust wilt maken of juist de uitdaging zoekt van de kronkelende polders, de elektrische fietsverhuur van Granny Gears biedt een uitstekende optie.


Bovendien zorgt Granny Gears Bikestore ervoor dat jouw fietservaring zo soepel mogelijk verloopt. Onze verhuurfietsen worden in onze eigen werkplaats onderhouden. Mocht je onderweg onverhoopt pech krijgen, dan kun je rekenen op de professionele pechverhelpingsdienst van VAB. Hun team staat klaar om je snel weer op weg te helpen, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je fietstocht. Kan de fiets niet hersteld worden wordt je kosteloos terug naar de winkel gebracht waar je een andere fiets ontvangt.


Je kan eenvoudig je fietsverhuur reserveren dankzij de flexibiliteit om je reservering online vast te leggen. Daarnaast kun je ook altijd in onze winkel langskomen en persoonlijk naar de verhuur vragen. We staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je fietsavontuur soepel van start gaat.Klik hier voor online reservatie

Bike rental